G.I.R Global Market and Service System
 • G.I.R Global Market and Service System
 • Нов прием на техника в сервиз
 • Регистрация на Фискално Устройство

G.I.R Global Market and Service System

15,00 лв.

(150,00 лв. за 12 месеца)

Без данък

РЕГИСТРИРАН В НАП

Свали 

Обявената цена е по "абонамент за ползване" за период от 1 месец.

Предлага пълна администрация на обслужваните процеси.

 • Продажби, Оферти
 • Сервиз, Автосервиз
 • Договори

G.I.R - Global Market and Service System

Global Market System е софтуерен продукт, разработен за обслужване на дейности в сферата на търговия (магазини, складове, ресторанти) и сервизна дейност.

В нея са включени основните функции, които са необходими, за да се води добра отчетност в една средна фирма.

Основната цел на продукта е да окаже помощ на мениджерите и операторите при управление на продажбите в търговските обекти на фирмата.

Основни предимства

Лесен за работа
Интерфейсът на софтуера е удобен и разбираем.

Лека функционална

Всичко се намира на екрана с който работите.

Достъпен

Предлагаме разнообразие от ценови планове всеки клиент може да избере как и колко да инвестира.

Възможността за двупосочен обмен на данни с интернет магазин прави програмата полезна и в интернет търговията.

През online модул за връзка с базата данни Вие можете да получите достъп до цялата информация през всяко устройство и операционна система.

За кого е предназначена

Global Market System с лекота обслужва както склад на едро, така и автосервиз, но най - често приложение намира като:

Ние развиваме нашите продукти с цел прецизно обхващане на всички специфични процеси, от които се нуждаят нашите клиенти.

Ползването на софтуер за управление на продажбите вече не е необходимост, а ежедневие.

Достъпността на системата online прави отчетността на фирмата независима от работното място. Това предполага икономия на средства и ясна представа за развитието на бизнеса. Софтуерът подпомага значително организацията на труда, взимането на решения за подхода към решаването на даден проблем. Добре съхранената история на извършените операции и бързия достъп до тази информация спестява много време, а това от своя страна води до по-голяма доходност.

Използването на G.I.R – Global Market and Service System във Вашият бизнес е инвестиция за по-големи печалби и качествено обслужване на повече клиенти.

Вградените „Интерфейси“ за различни дейности, контактът с Вашите дистрибутори и клиенти в една обща система, Ви дава непреодолимо предимство пред конкуренцията.

Свързаност и актуалната информация във всички Ваши обекти, ви позволява много високо ниво на контрол над дейността.

Нови функции, които се залагат в развитието на системата

Системата се развива повече от 10 години, като следва изискванията на клиентите от различните браншове в които се използва.

Възможността да се изграждат индивидуални клиентски решения ни доближава до понятието ERP, но без излишна помпозност бихме заявили отговорно, че нямаме претенции за принадлежност към група или общност. Нашата основна цел е да създадем интелигентна система, която да отговори на всяко изискване от Вашият бизнес план без ограничения или компромиси от Ваша страна.

Модули и възможности

  • Модул за автоматични операции. Позволява да се изпълнява неограничен набор от функции. Модулът поддържа голям набор от вградени функции и също така позволява изпълнението на специални функции изградени за нуждите на конкретен клиент.

  • Модул за потребителски интерфейс. Това е разширяващ функционалността модул, които позволява изграждане по изискване на клиента, на специфични екрани за работа. Това могат да бъдат отдели стандартни операции, ограничени екрани, както и специализирани функционалности.

  • Обмен на данни с интернет магазин Prestashop. Системата позволява публикуване на артикули, количества и атрибути на стоките директно от Вашата складова система към Вашият интернет магазин, следи и обработва автоматично направените поръчки в магазина.

  • Обмен на данни с интернет магазин MagentoСистемата следи и обработва направените поръчки в магазина. Възможно е разширяване на функционалността за публикуване на артикули и атрибути.
  • Обмен на данни с външни системиСистемата позволява създаването на специфични файлове за обмен на данни с външни системи, както и стандартният експорт във Word, Excel, Xml, Html, Text.

  • Комуникация с куриерски фирми Speedy и Econt express. С цел облекчаване работата на нашите потребители изградихме обмен на данни директно с куриерски фирми, това позволява лесна (почти автоматична) обработка на товарителници както при изпращане на стоки от интернет магазин, така и изпращането на сервизни стоки.

  • Модул за работа OnlineС цел изграждане на достъпна система , ние разработихме модул който позволява работа през браузър. Тази възможност позволява Модулът за потребителски интерфейс да бъде достъпен на всяко устройство, като по този начин имате контрол по всяко време. Полезното при този модул е възможността сервизни специалисти, техници, сервитьори, търговски представители и други оператори, работещи извън офиса бързо и лесно да публикуват данни.

ПРЕДИМСТВА:

Отворена структура:
         - свободна редакция на шаблони на документите. (Open Office)
         - възможност за генериране на собствени справки от потребителя
         - възможност за e-mail уведомяване на клиенти и доставчици
         - възможност за печат на всяка таблица във файл (Word,Excel,PDF,Text,XML)
         - възможност за работа с номенклатури на ваши контрагенти

Гъвкавост:
         - към всяка операция или номенклатура можете да прикачвате неограничен набор от файлове, снимки и документи
         - възможност за директна работа с ценови листи от доставчици (публикувани чрез XML, Excel или друг текстов формат)
         - възможност за създаване на различен набор от данни към програмата. (таблици, полета, характеристики)
         - системата може да бъде разширена по изискванията на клиент

         - възможност за работа през интернет (static IP, ddns, репликация)
         - печат на етикети за операции и номенклатури

Въпреки своите хиляди възможности тази система не бихме нарекли ERP, но тя свободно решава всички индивидуални проблеми на частният сектор и може да обедини потоците информация от всички отдели в едно предприятие.

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ПРИЯТНА РАБОТА.

За сваляне

Презентация

Представяне на основните възможности на продукта

За сваляне (1.87M)