Ние сме млада и активна компания, която се занимава с разработка на бизнес софтуер.
До 2006 извършваме консултантски услуги в сферата на приложният софтуер, обучение и изграждане на търговски обекти, заведения и сервизни фирми.

Изискванията на нашите клиенти ни насочиха към изграждането на многофункционална система, която да отговори на очакванията им.

От 2007 започна разбработка на приложен десктоп софтуер за търговски и сервизни фирми, като погледът ни винаги е обърнат към изискванията на нашите клиенти. 
Системата се разви постепенно и в настоящият момент намира приложение в сферата на:

    - Складовото стопанство
    - Сервизни и магазини за компютърна техника
    - Автосервизи и магазини за авточасти
    - Семейни хотели
- Фирми за охрана и мониторинг на обекти - Фирми за обслужване на касови апарати
- Фирми за видеонаблюдение и контрол на достъпа
- Агенции за недвижими имоти
През 2013 година предложихме и разширяващи функционалността модули, чрез които се позволява: - сервизните техници да попълват данни за извършваните от тях ремонти, без да са в обекта на фирмата - извършване на мобилни продажби и оферти - възможност на клиентите на сервизните фирми да проверяват статуса на оставените за ремонт стоки - а на мениджърският екип, достъп до важни управленски справки по всяко време и всяко място.
През 2019 година регистрирахме успешно няколко проекта СУПТО за да отговорим на изискванията на държавната администрация в борбата
с укриването на обороти.

През 2020 година реализирахме проект за обслужване нуждите на бизнеса през Android устройства.

В стремежа да отговорим на очакванията на нашите клиенти, можем отговорно да заявим, че нашият продукт намира широко приложение в много области

123664207 ЕТ "ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕШЕНИЯ"
гр. Казанлък, бул 23 - ти Пехотен Шипченски Полк 18